Jenni Aikio ja Erkka Koskinen

Kuntavaalit Kouvolassa määrittävät kaupunkimme suunnan seuraavaksi neljäksi vuodeksi. Olemme Erkka Koskisen kanssa ehdolla kaupunginvaltuustoon edistämään rohkeasti uudistuvaa ja yhteistä Kouvolaa.

Meille on tärkeää hoitaa kaupungin taloutta kestävästi ympäristön ja talouden kantokyvyn rajoissa. Samalla on turvattava ihmisten hyvinvointi ja varmistettava yhdenvertaiset palvelut kaikille asukkaille.

Meillä on kaikki eväät rakentaa parempaa Kouvolaa kaikille.

Erkka Koskinen 258

Olen 43-vuotias kulttuurialan freelancer Kouvolasta. Olen ammatillisen tutkinnon suorittanut pianonvirittäjä ja muusikko. Olen toiminut myös soitonopettajana. Olen Kouvolan Vihreiden puheenjohtaja ja Kouvolan vihreän valtuustoryhmän ensimmäinen varavaltuutettu. Minulla on kaksi alakouluikäistä lasta.⁣

Erkkaan voit tutustua tarkemmin hänen poliitikkoprofiilissaan Facebookissa.

Jenni Aikio 239

Olen ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu, pääsihteeri, liikunta-alan ammattilainen ja kahden pienen lapsen äiti. Olen ehdolla, sillä hyvinvointi, lapsiperheet, kestävä talous ja yhdenvertaisuus tarvitsevat puolustajansa.⁣

Kiitos, kun tulit sivuilleni! Vaaliteemoistani voit lukea enemmän täältä.

Jaa:

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *