Yksi vuoden 2018 parhaista tapahtumista oli joulukuun temppurata Tornionmäen koululla. Kouvolan Vihreät on järjestänyt temppuratoja muutaman kerran vuodessa ja tällä kertaa tapahtuma järjestettiin osana eduskuntavaalikampanjaani.

Jokaisella kerralla temppuradat ovat olleet todella suosittuja. Tälläkin kertaa paikalla oli sali täynnä aikuisia ja lapsia. Uskon suosion johtuvan siitä, että tapahtuma on maksuton ja Tornionmäen koululla on harvinaisen paljon erilaisia liikuntavälineitä. Myös liikuntamuotona temppurata sopii mainiosti monenikäisille ja jokainen osallistuja voi liikkua oman taitotasonsa mukaan.

Temppuradalta löytyi hurjiakin tehtäviä. Vastapainoksi teimme yhteen nurkkaukseen paikan pienemmille liikkujille, jotka ovat ehkä vasta konttausvaiheessa. Lisäksi rakensimme ensimmäistä kertaa saliin sirkusteltan, jonne pystyi mennä vilinää ja vilskettä pakoon. Tauolla pääsi juomaan glögiä ja mehua, syömään pipareita ja kotimatkalle sai ilmapallon mukaan.

Tapahtuman yhteydessä järjestettiin vaate- ja välinekeräys Kouvolan Hope ry:lle. Vaatteiden ja käyttötavaroiden, kuten muutaman turvaistuimen lisäksi mukana lahjoituksissa oli myös joululahjoja. Joululahjat pääsivät perille jouluksi ja muut tavarat toimitetaan jaettavaksi kouvolalaisille vähävaraisille perheille tammikuussa.

Keväällä temppuillaan taas. Infoa tapahtumasta on tulossa lähiviikkojen aikana.

 

 

Jaa:

Lue myös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.