Jenni Aikio Kouvolan Urheilupuistossa

Kuntavaalit 2021 lähestyvät ja Kouvolan Vihreät nimesivät 2.6. ensimmäiset kuntavaaliehdokkaat. On huippua saada olla mukana tässä joukossa!

Olen kiitollinen siitä, että olen saanut toimia kaupunginvaltuutettuna vuodesta 2017 ja toivon, että saan jatkaa työtä Kouvolan eteen myös seuraavalla kaudella.

Lähtö mukaan politiikkaan oli kuin hyppy tuntemattomaan. Kuluneella valtuustokaudella olen saanut toimia valtuuston lisäksi konserni- ja henkilöstöjaostossa, kaupunginhallituksen varajäsenenä, hallituksen edustajana Kymen jätelautakunnassa sekä muutamassa ohjausryhmässä.

Kaikki tämä on ollut todella mielenkiintoista ja opettavaista, mutta työtä vihreämmän tulevaisuuden eteen riittää vielä tulevillekin vuosille.

Kuntavaalit tehdään yhdessä

Kiinnostaisiko tulla mukaan tekemään vaaleja? Haemme sekä uusia ehdokkaita, että tiimiläisiä erilaisiin tehtäviin. Apua kaivataan niin kampanjan ideoinnissa, somessa, asiasisällöissä, katukampanjoinnissa kuin flaikkujen jakamisessa.

Jos kiinnostuit, laita ihmeessä viestiä jenni.aikio@vihreat.fi tai soita 040 940 1529. Jokainen ehdokas ja tukiryhmäläinen on kullanarvoinen, sillä vaaleja ei voi tehdä yksin. Emme odota ehdokkailta tai tiimiläisiltä aiempaa poliittista kokemusta – innostus riittää.

Tervetuloa mukaan, sillä vaalien tekeminen on oikeasti tosi hauskaa!

Jaa:

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *