Kun maailma ympärillä muuttuu, on voitava luottaa perusasioihin. Hyvinvointivaltion on pidettävä jokaisesta huolta. Talous on rakennettava kestävälle pohjalle, vain siten voidaan turvata hyvinvointivaltion olemassaolo.

Koulutus on panostus tulevaisuuteen. Se alkaa varhaiskasvatuksesta ja etenee laadukkaan peruskoulun kautta ylemmille asteilla. Suomalaisessa koulutusjärjestelmässä jokaisella on mahdollisuus valita oma tiensä. Pidetään nämä tiet kaikille avoimina.

Kaakkois-Suomi on alueena muutoksen kourissa. Tulevaisuus voi vaikuttaa monelle epävarmalta, sillä ainoa varmuus on, että mennyttä ei saa takaisin. Meidän on voitava turvata siihen, että päätöksiä tehdään kestävästi ja tulevia sukupolvia ajatellen.

Meidän on laitettava perusasiat kuntoon ja panostettava koulutuksen lisäksi saavutettaviin sosiaali- ja terveyspalveluihin. Liian monia asioita koitetaan paikkailla jälkikäteen, kun ennaltaehkäisy olisi tehokkaampaa ja inhimillisempää.

Olen Jenni Aikio, Kouvolan kaupunginhallituksen jäsen ja Kymenlaakson hyvinvointialueen 3. varapuheenjohtaja. Eduskuntavaaliehdokas ja äiti.

Ehdolla koko Kaakon puolesta.

Videon kuvaus ja editointi: Teemu T. Kaskinen

Jaa:

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *